Gépparkunk

Vannak munkatársaink, akikkel nem kötöttünk munkaszerződést. Nem mennek szabadságra, mindig mindent úgy tesznek, ahogyan kérjük tőlük. Alázatosak, fáradhatatlanok és hűségesek. A nevükön szólítjuk őket és meggyőződéssel valljuk, hogy lelkük van. Cégünk acélkollégái nélkül nem lenne HSP. Gépparkunk sokszínű, egyes eszközök esetében Közép-Európában is egyedülálló. Flottánkkal, több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal és egyedi technikai megoldásainkkal, képesek vagyunk megbirkózni akár a legnagyobb kihívásokkal is a vízen.

ZSOMBOR folyami tolóhajó (1200 LE)

Eszközparkunk első számú, 1200 lóerős tolóhajója. 4 db 80 m hosszú, TS típusú  bárkát képes továbbítani 7 különböző tolási alakzatban 2200 tonna összterheléssel.

Bővebb információ

CLARK ÁDÁM önjáró úszódaru

Önjáró úszódarunkat elsősorban hidak építésénél használjuk, maximális teherbírása 200 tonna. Vízszinttől mért emelési magassága 45 m, gémkinyúlása 33 m.

Bővebb információ

BOTOND folyami tolóhajó (800 LE)

Elsősorban bárkák rendezésére használt 800 lóerős tolóhajó, mely 2 db 80m hosszú TS bárka továbbítására alkalmas, 3200 tonna összterheléssel.

Bővebb információ

ANNA rendezőhajó (400 LE)

Főként boxerolási feladatokat ellátó 400 lóerős vontatóhajó, mely 1 db 80 m hosszú TS típusú bárkát képes mozgatni, 500 tonna összterheléssel.

Bővebb információ

POSEIDON búvártag

A búvármunkák speciális, önjáró úszóeszköze, egy nehézbúvár merülőbázis teljes felszereltségével.

Bővebb információ

SOIL MEC nagy teherbírású modul pontonrendszer

Főképp hídépítési projektjeinkben, fúrt cölöpözési technika alkalmazásakor használt nagy teherbírású moduláris pontonrendszer.

Bővebb információ

TS típusú nagy hordképességű bárka

Elsősorban acél hídszerkezeti elemek szállítására, bárkahidak kialakítására használjuk, de az augusztus 20-i tűzijáték megrendezésében is főszereplők.

Bővebb információ

Horgonyzó dereglye

A hajós szakzsargonban mucinak, vagy kukázónak nevezett úszóeszközeink minden projektünkben részt vesznek.

Bővebb információ

Rohamcsónakok

Az építési területeken ezek a legkisebb, de a legtöbbet mozgásban lévő eszközeink.

Bővebb információ

Hídvár

Az egyes hajókhoz és a Clarkhoz tartozó legénységnek a saját úszó eszközén van kialakítva saját élettér, azonban megoldást kellett találnunk a többi kolléga részére is. Az ő munkahelyi otthonuk a Hídvár lett.

Bővebb információ

Kompozit beton fedélzetű moduláris úszómű

Saját fejlesztésű és gyártású, egyedi felépítésű úszómű rendszer, amelynek elemes kialakítása, bonthatósága lehetővé teszi, hogy az előírt karbantartások és felülvizsgálatok során ne kelljen a teljes platformot kiemelni.

Bővebb információ

Lánctalpas hidraulikus kotrógép

Számunkra létfontosságú, hogy tudjuk, mi rejtőzik a vízszint alatt. Ennek felderítésében ipari búváraink és mederfelmérő rendszerünk mellett lánctalpas kotrógépünk is segít minket.

Bővebb információ

Multibeam mérőhajó

Kifejezetten meder felmérések során alkalmazott, speciálisan a 3D Multibeam szonárunk használatára kialakított HY22 Pilotehouse típusú motoros yacht.

Bővebb információ

Többsugaras (multibeam) szonár

Többsugaras szonárunkkal és integrált lézerszkennerünkkel nagypontosságú megelőző és utófelméréseket végzünk, melyekkel egy lépésben, 360 fokos képet kapunk a projekthelyszínek meder- és felszínállapotáról.

Bővebb információ

Kérjen árajánlatot!

Ha szolgáltatásaink és eszközeink felkeltették érdeklődését, és szívesen tervezné a jövőbeli projektjeit velünk, kérjen ajánlatot!