Augusztus 20. tűzijáték

Augusztus 20. az egyik legrégibb magyar ünnepnapunk: Szent István király napja, a magyar államalapítás és az állam több mint ezeréves fennállásának emléknapja, az új kenyér ünnepe. 1991-től hivatalos államünnep, amikor országszerte ünnepségekkel, kenyérszenteléssel és tűzijátékkal emlékeznek meg az államalapításról. Az ünnepi programsorozat keretében Budapesten megrendezésre kerülő legnagyobb méretű tűzijáték bemutatójára már évek óta cégünk biztosítja az úszóeszközöket.

Az előkészületek során, már napokkal az eseményt megelőzően előkészítjük az Újpesti-öbölben a bárkákat a tűzijáték eszközeinek berakodásához. A pirotechnikai eszközökkel megrakott úszó egységeket a rendezvény helyszínére úsztatjuk, ahol a gondosan, előre megtervezett pozícióba állítjuk őket. Az ünnepség idejére a Duna ezen szakaszán hajózási zárlatot rendelnek el, így a helyszín kialakításában és biztosításában résztvevő úszóeszközeink: a rendszerint 6 – 7 db TS 80-as bárka, tolóhajóink, horgonyzó dereglyéink és rohamcsónakjaink -zavartalanul végezhetik munkájukat.

Kérjen árajánlatot!

Ha szolgáltatásaink és eszközeink felkeltették érdeklődését, és szívesen tervezné a jövőbeli projektjeit velünk, kérjen ajánlatot!