Átmentem Produkció, Budapest

2023. április 15.

Az „Átmentem” a Fővárosi Nagycirkusz történelmi jelentőségű artistaprodukciója volt, a 10. Nemzetközi Színházi Olimpia nyitóünnepségén és a cirkuszi világnapon, Budapest egyesítésének 150. évfordulójához kapcsolódva. A többszörös cirkuszfesztivál-díjas, érdemes művész ifj. Simet László 30 méter magasságban, 300 méter hosszan kelt át a Duna fölött egy 22 milliméter vastagságú drótkötélen. Az európai szinten is különlegességnek számító esemény minket is új, izgalmas kihívások elé állított, hiszen ilyen jellegű munkában még soha nem volt részünk.

A drótkötelet a Duna két partján álló daruk közé feszítették ki, míg a folyón lévő 3 db TS80-as bárkánkról 20 ember kézi erővel feszítette meg a drótot, hogy megakadályozzák a túlzott kilengést. Az esemény vízi kiszolgálását is cégünk végezte: mi biztosítottuk, hogy az előkészületekkor a kötél az egyik partról átjusson a másikra, megoldottuk a vízi személyszállítás feladatait, az esemény közben pedig a biztonságért feleltünk.

Kérjen árajánlatot!

Ha szolgáltatásaink és eszközeink felkeltették érdeklődését, és szívesen tervezné a jövőbeli projektjeit velünk, kérjen ajánlatot!