Ismerje meg a HSP-t!

Speciálisak vagyunk. A szakma szinte kikerülhetetlen szereplői itthon. Olyan, sokszor magunk által fejlesztett technológiai megoldásokkal végezzük el a ránk bízott feladatokat, melyeket az iskolapadban nem tanítanak. Őrizzük az elődeinktől örökölt felbecsülhetetlen tudást és nap, mint nap bővítjük tapasztalatainkkal. Eszközparkunkat nagy becsben tartjuk; tudjuk, hogy nélkülük nem lehetnénk azok, akik vagyunk. A cég jelenlegi formájában több, mint 30 éve dolgozik a vízen de történetünk 70 évnél is messzebbre nyúlik vissza. A következő évszázadnak is építünk és hisszük, hogy képesek leszünk mindig a megújulásra.

1991 óta több száz projekt fűződik a nevünkhöz. Hidakat építünk, hatalmas acél elemeket úsztatunk a helyükre, ipari búvárainkkal a mélybe merülünk, felderítünk és a mederidegen tárgyakat szükség szerint a felszínre hozzuk. Büszkén autózunk át a budapesti hidakon, kerékpározunk a Tisza-tó felett, vagy sétálunk Szeged belvárosában. Bármerre is járunk az országban, mindig belebotlunk egy-egy építménybe, műtárgyba, amihez valamilyen módon közünk van. Ugyanilyen jó érzés megpillantani egy-egy úszó eszközünket a Dunán lehorgonyozva, vagy tudni, hogy melyik hajónk éppen merre jár. Mindeközben lépést tartunk a folyamatosan fejlődő világgal: ultramodern eszközökkel bővülünk, kutatás-fejlesztési projektekben veszünk részt.

Hogyan dolgozunk?

Csapatban

Közös életszemlélettel, összehangolt munkával.

Pontosan

Alapos tervezéssel, precíz kivitelezéssel, időben.

Kreatívan

Hatékonyan alkalmazkodva a váratlan körülményekhez.


30 éve szenvedéllyel

Hajós emberek vagyunk, egy sajátos rétege az emberiségnek. A vízzel kohézióban élünk, ismerjük minden hullámfodor forrását. Pontosan látjuk, hogy egy munkát mikor szabad elkezdeni és mikor muszáj abbahagyni.

Együtt élünk a természettel, minden mozdulatunkat és döntésünket meghatározza a vízállás, a szél, a víz sodrása, a hőmérséklet és a csapadék. Tudjuk, hogy munkánk mit sem ér anélkül a szenvedély nélkül, amivel mi végezzük. Ezt ötvözzük a sok év alatt összegyűjtött tapasztalatunkkal és a szűnni nem akaró tudásvágyunkkal. Így tudunk a legnagyobb hídépítések és a kisebb munkák során is professzionálisat alkotni a víz alatt és felett. Talán ettől vagyunk igazán speciálisak.

HSP központ

Munkatársaink

Kállai Zoltán

ügyvezető igazgató

Kun Andrea

gazdasági igazgató

Topscháll András

műszaki igazgató

Földes Tamás

projektvezető

Kovács Dezső

hajózási üzemeltetési vezető

Kirchner Krisztián

gépészeti vezető

Giczi László

építésvezető

Várnagy Zoltán

építésvezető

Barabás Sándor

anyagbeszerző


Partnereink rólunk